Menu
SPECIAL DAY FOR SELENA → víc informací najdete v menu (Aktuálně)
Sel-Miley-Smiley.blog.cz

Listopad 2009

Disney Friends for change project green

28. listopadu 2009 v 18:36 | SMILEY
ahojky tady máte fotky

Miley a Emily Osment

28. listopadu 2009 v 18:33 | SMILEY

Miley-Bolt

28. listopadu 2009 v 18:05 | SMILEY
Miley nazpívala společně s Johnem Travoltou písničku k filmu BOLT...tady je Miley s Boltem:


miley různé fotečky

28. listopadu 2009 v 18:01 | SMILEY

miley-Peace

28. listopadu 2009 v 17:49 | SMILEY

Hannah Montana ve filmu - fotky

28. listopadu 2009 v 17:02 | SMILEY


Selena a Demi Lovato

28. listopadu 2009 v 16:37 | SMILEY
Selena a její nejlepší kámoška Demi Lovato...

INFO:
2. a 3. fotka je z klipu k písničce One and the same kterou nazpívaly k filmu Program na ochranu princezen (Princess Protection Program)

Sel....Koncert-San Diego

28. listopadu 2009 v 16:27 | SMILEY
Sel měla koncert v San Diegu...Tady máte pár fotek...a nějaká videa...

Sel-Zkoušky na koncert

28. listopadu 2009 v 16:23 | SMILEY
Selena Gomez and The Scene...:

Naturally, photos

28. listopadu 2009 v 14:46 | SMILEY
Oficiální videoklip k písničce Naturally vyjde 9.prosince fotky k němu jsou TADY:
TEĎ už i videjko!!!



free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image hostfree image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image hostfree image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host free image host
free image host free image host











Sel-TV Guide Magazine Hot List Party

28. listopadu 2009 v 13:32 | SMILEY
Sel na akci TV Guide Magazine Hot List Party...moc jí to tam sluší...

sel-MTV

28. listopadu 2009 v 13:23 | SMILEY

Sel-Tonight Show with Conan o'Brien

28. listopadu 2009 v 13:18 | SMILEY

Sel-fotky z Jimmy Kimmel

28. listopadu 2009 v 13:10 | SMILEY

Selena - New Year's Eve Star Showdown

28. listopadu 2009 v 13:04 | SMILEY
New Year's Eve Star Showdown, bude to vysílat americký Disney Channel..


Písnička Send it on

28. listopadu 2009 v 10:58 | SMILEY
Selena Gomez, Miley Cyrus, Demi Lovato a Jonas Brothers společně nazpívali
písničku ,,Send it on". Teď se na videoklip můžete kouknut třeba tady...



Sel - Nadace UNICEF

28. listopadu 2009 v 10:48 | SMILEY
Selena pomáhá dětem v Ghaně, je tam vyslána nadací UNICEF tady máte pár fotek.. jenom tak mimochodem, je na to reklama na primě..

Zase článek z Top dívky...:

Přestože Selena (17) patří do partičky Disneyovských zlatíček, není nafrněná a ve správnou chvíli ukazuje že má srdce na správném místě. Dá se rozhodně říct, že se nejvíc ze všech angažuje v charitě! Velmi podporuje mezinárodní organizaci UNICEF a dokonce byla v Ghaně, aby svou návštěvou přitáhla pozornost ke zdejším chudým dětem. Kromě toho se Selena podílí na celé řadě dalších charitativních projektů a my si jí za to nesmírně vážíme!!






Miley a Ashley Tisdale

25. listopadu 2009 v 20:21 | SMILEY

Selena a Jennifer Stone

25. listopadu 2009 v 20:09 | SMILEY

Selena - životopis

23. listopadu 2009 v 20:14 | Smooly
Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 17
Datum narození: 22. 07. 1992
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak
Výška:
165 cm
Členka skupiny: Selena Gomez & The Scene

Filmograie :

2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role: Carter Mason
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Alex Russo
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 -Arwin! role: Alexa
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -Hannah Montana role: Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl

Diskografie :

Album
2009
Singl
- Cruella de Vil
- Perfectly
- One and the same
- Headfirst
- If cupid had a heart
- New classic
- Bang a drum
- Send it on
- Winter wonderland
- Tell me something i don´t know (normalní verze)
- No one

Písničky k WOWP
- Oh oh it´s magic
- Magical
- Everything is not what it seems
- Dissapear
- Make it happen

Životopis :

Jmenuje se Selena Marie Gomez a narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se také seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roli ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech
The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu
Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je také rostleskávačka a oblíbená zpěvačka.

V roce 2009 nazpívala klip Send it on společně se svými Disney přáteli: Skupina
Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Píseň se vyhoupla do prvních příček hudebních žebříčků.



© Sel-Miley-Smiley.blog.cz