Menu
SPECIAL DAY FOR SELENA → víc informací najdete v menu (Aktuálně)
Sel-Miley-Smiley.blog.cz

Selena - životopis

23. listopadu 2009 v 20:14 | Smooly
Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka
Věk: 17
Datum narození: 22. 07. 1992
Místo narození: Grand Prairie, Texas, USA
Znamení: Rak
Výška:
165 cm
Členka skupiny: Selena Gomez & The Scene

Filmograie :

2009 -Program na ochranu princezen (Princess Protection Program) role: Carter Mason
2009 -Kouzelníci z Waverly Place:film (Wizards of Waverly Place: The Movie) role: Alex Russo
2008 -A zase jedna Popelka (Another Cinderella Story) role: Mary
2008 -Horton Hears a Who! (Horton) role: Helga
2007 -Arwin! role: Alexa
2007 -Kouzelníci z Waverly (Wizards Of Waverly Place) role: Alex Russo
2006 -Hannah Montana role: Mikayla
2005 -Walker, texas ranger: Falešné obvinění (Walker, Texas Ranger: Trial by Fire) role: Julie
2003 -Spy Kids 3D: Game Over role: Waterpark Girl

Diskografie :

Album
2009
Singl
- Cruella de Vil
- Perfectly
- One and the same
- Headfirst
- If cupid had a heart
- New classic
- Bang a drum
- Send it on
- Winter wonderland
- Tell me something i don´t know (normalní verze)
- No one

Písničky k WOWP
- Oh oh it´s magic
- Magical
- Everything is not what it seems
- Dissapear
- Make it happen

Životopis :

Jmenuje se Selena Marie Gomez a narodila se 22.července 1992. Její herecká kariéra začala v roce 2002, kdy si zahrála Giannu v seriálu Barney & friends, zde se také seznámila se svou dobrou kamarádkou Demi Lovato, která hrála Angelu. Potom dostala roli ve filmu Spy Kids 3D: Game Over, and Brain Zapped.

Poprvé se objevila na konkurzu Disney, poté se odstěhovala z Texasu do Californie a stala se členem Disney "rodiny". Začala se objevovat v populárních seriálech
The suite life of Zack and Cody, Hannah Montana - zde si zahrála ve dvou dílech zpěvačku Mikaylu.

Její přestávka skončila v říjnu 2007, kdy se zúčastnila konkurzu na seriál Wizards of Waverly Place jako Alex Russo. Také hrála ve filmu
Moderní popelka 2 - zde si zahrála hlavní roli. Je také rostleskávačka a oblíbená zpěvačka.

V roce 2009 nazpívala klip Send it on společně se svými Disney přáteli: Skupina
Jonas Brothers, Miley Cyrus, Demi Lovato. Píseň se vyhoupla do prvních příček hudebních žebříčků.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Zjisti kolikátý jsi!!

CLICK 100% (505)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

© Sel-Miley-Smiley.blog.cz